Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 22:46

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος το «Μεσολόγγι 2008»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος έχει μπει ήδη το Μεσολόγγι 2008 το οποίο την ερχόμενη Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την ομάδα των Αβάντων Χαλκίδας στο ενωσιακό γήπεδο » Θεόδωρος Πασσιοπουλος» .

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας μπαίνει στην τελική ευθεία με πολλά προβλήματα αλλά και με αισιοδοξία. Το Μεσολόγγι 2008 εξέδωσε ανακοίνωση καί καλεί τούς φιλάθλους της περιοχής να στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο την ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Το διοικητικό συμβούλιο του Μεσολόγγι 2008 το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστριες απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας εν όψει του αγώνα με την ομάδα των Αβάντων Χαλκίδας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της πόλης μας επέστρεψε και αγωνίζεται και πάλι στην μεγάλη κατηγορία.

Η παρουσία του κόσμου είναι καταλυτική.

Ο κόσμος είναι απαραίτητος για να δώσει για μια ακόμη φορά δύναμη στις παίκτριες μας.

Μοναδικός σκοπός ένας αγώνας σε αθλητικά πλαίσια και η κατάκτηση της ΝΙΚΗΣ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1142 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.