Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 22:08

Περιοδικό "ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ" τεύχος Νο 111 - Σεπτεβρίου 2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυκλοφόρησε το 111 τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ για τον μήνα Σεπτέβριο 2019. Πολλά και ενδιαφέροντα τα θέματα που μπορεί κάποιος να βρεί στις σελίδες του. Στην συνέχεια του άρθρου αναφέρουμε επιγραμματικά μερικά απο αυτά.

EDITORIAL | ...ανανεώνοντας το ραντεβού μας

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για μια ακό- μη χρονιά οι ποδηλατικοί αγώνες στην Ορεινή Ναυπακτία, επιβραβεύοντας τη προσπάθειά μας ως φορέας, για την προβολή της περιοχής της Ναυπακτίας ως κατάλληλος τόπος εναλλακτικού αθλητικού τουρισμού.
Ενώσαμε και πάλι τις δυνάμεις μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας , τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ναυπακτίας υλοποιώντας παράλληλα με τους 9ους ποδηλατικούς open mtb και road αγώνες, για 2η χρονιά το κορυφαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας αντοχής 80κμ , το XC Marathon mtb 2019.
Αγώνες υψηλού επιπέδου στους οποίους πήραν μέρος κορυφαίοι ποδηλάτες με πολλούς τίτλους στο ενεργητικό τους ενώ παράλληλα δώσαμε στους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας που έλαβαν μέρος στους open mtb αγώνες, την ευκαιρία να πάρουν εκκίνηση μαζί με τους κορυφαίους αθλητές elite & masters marathon της χώρας μας.
Ευχαριστούμε θερμά φορείς, χορηγούς, εθελοντές και συνεργάτες πoυ μας εμπιστεύονται και στήριζουν την προσπάθεια. Πιο πολύ ευχαριστούμε τους αθλητές, αγωνιζόμενους και επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020 υποσχόμενοι τα καλύτερα.

Να είστε καλά,
Τάσος Ξύδης
Υπεύθυνος Έκδοσης
 
ΟΙΚΟδράσεις | Με επιτυχία για 9η χρονιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν για 9η χρονιά οι open ποδηλατικοί αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας στις 24 και 25 Αυγούστου, στην Άνω Χώρα. Με- γάλος ο αριθμός των συμμετοχών και των επισκεπτών με αποτέλεσμα η πληρότητα των ξενοδοχείων και των ξενώνων της ευρύτερης περιοχής να φτάσει το 100%.

Ο Περικλής Ηλίας του Κρόνου Νί- καιας και η Αικατερίνη Ελευθερι- άδου του Βέλους, ήταν οι νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2019 στην Ορεινή ποδηλασία στο αγώνισμα Marathon (Cross Country Marathon – XCM), το οποίο διεξήχθη την Κυριακή (25/08), στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας, και περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών Elite & Masters..

OIKOθέμα | Η προστασία του Αμαζόνιου είναι και δική μας υπόθεση

Οι μεγάλες πυρκαγιές στον Αμαζόνιο ευαισθητοποίησαν πολλούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Καταστρέφεται μια τεράστια έκταση παρθένων δα- σών και οικοσυστήματα και είδη τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο για ολόκληρο τον πλανήτη.

ΟΙΚΟθέμα | σχολείο και υγεία!

Tα παιδιά και οι έφηβοι αποτελούν έναν πληθυσμό με ιδιαίτερες ανά- γκες και χαρακτηριστικά. Η προάσπιση της υγείας τους και η καλλιέρ- γεια υγιεινών συνηθειών διατροφής και άσκησης αποτελεί μια τεράστιας σημασίας επένδυση για το μέλλον της χώρας.

ΟΙΚΟδράσεις | ολοκληρώθηκε η 3η δράση καταγραφής θαλάσσιων απορριμμάτων στη Ναύπακτο.

Ολοκληρώθηκε η 3η δράση του προγράμματος «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ η δική μας θάλασσα» με την καταγραφή θαλάσσιων απορριμμάτων στο παρατηρητήριο της Ναυπάκτου στην περιοχή «Πούντος» δίπλα στον Ναυτικό όμιλο Ναυπάκτου.

OIKOδράσεις | όταν οι νέοι παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους!

Τo κίνημα «Fridays for Future Greece» είναι το ελληνικό τμήμα του παγκόσμιου κινήματος μαθητών που διαδηλώνει για την κλιματική αλλαγή. Οι μαθητές απουσιάζοντας από σχολείο, συμμετέχουν σε ειρη- νικές πορείες με αίτημα την άμεση λήψη μέτρων για τη προστασία του περιβάλλοντος, κάτι που έκαναν και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Αυτά και άλλα εξίσου ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στις σελίδες του περιοδικού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να το δείτε ή να το κάνετε Downloading.

 

Διαβάστηκε 1751 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 20:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα