Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:59 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 11:50

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα τυπικά για την ολοκλήρωση ακόμα τριών μεταγραφών απομένουν σύμφωνα με πληροφορίες του aitosports.gr τις τελευταίες ώρες για την ΑΕΜ.

Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ σήμερα Τετάρτη αναμένονται στο Μεσολόγγι ώστε να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές και να λάβουν μέρος στην προπόνηση της ομάδας οι Σπύρος Γεωργούσης και Γιάννης Κολοβάκης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένετε να ενσωματωθεί με την ομάδα και ο Χαράλαμπος Αγγελάκης.

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες της ΑΕΜ:

Ο 20χρονος Σπύρος Γεωργούσης αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού τόσο στα πλάγια όπως και στην κορυφή με έφεση στο σκοράρισμα και την περσινή χρονιά όπως και στην αρχή της φετινής αγωνίστηκε με τα χρώματα του Τηλυκράτη Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού.

Ο 26χρονος Γιάννης Κολοβάκης γνωστός στο κοινό της ΑΕΜ καθώς έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας κατά το παρελθόν, αγωνίζεται στην θέση του μπακ χαφ ενώ έχει αγωνιστική κατά τα παρελθόν στους Νέους του Παναιτωλικού, ΑΕ Μεσολογγίου, Άρη Αιτωλικού, Ζακυνθιακό, Επισκοπή, Πανελευσινιακό, ΑΟ Λουτρακίου, Νέο Αμφίλοχο, και Όμηρο Νεοχωρίου.

Ο 19χρονος υψηλόσωμος Χαράλαμπος Αγγελάκης αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ, με καταγωγή από την Καρδίτσα, μέλος των Μικτών ομάδων της τοπικής ΕΠΣ, έχει αγωνιστή στην Κ17 της Καρδίτσας ενώ τα τελευταία 2 χρονιά αγωνίστηκε στο Α΄ τοπικό.

Ενδεχομένως και με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές εκπνέει τέλος του μήνα, και εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις οι μεταγραφές αυτές να μην είναι και οι τελευταίες για την ομάδα του Μεσολογγίου.

aitosports.gr

Διαβάστηκε 1211 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.