Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:13 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 18:13

Με επιτυχία η εκδήλωση στην Αμφιλοχία από τον κύκλο Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση από τον κύκλο Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών ΚΕΛΔ πραγματοποιήθηκε στην Αμφιλοχία, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα:

Πραγματοποιήθηκε, παρουσίαση του έργου του Προέδρου Εφετών και ιδρυτικού μέλους του ΚΕΛΔ κου Αλέξανδρου Σάββα, στην εκδήλωση ακολούθησε ομιλία του Κωνσταντίνου Κονταξή, τ. Επίκουρου Καθηγητή Λαογραφίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα «Λαογραφία : Η Επιστήμη της Παράδοσης»)

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την ευγενική υποστήριξη του ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ» και διανθίζεται με δημοτικά τραγούδια από την Χορωδία του υπό τη διεύθυνση της κας Ελένης Βαγγέλη. Στην εκδήλωση συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων ο κος Πάνος Σόμπολος.

e-maistros.gr

 

Διαβάστηκε 919 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.