Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:50 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 18:12

Γέμισε «πανιά» η Ναύπακτος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τερματισμό του ιστιοπλοϊκού αγώνα Πάτρα – Ναύπακτος είχαμε το μεσημέρι του Σαββάτου στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Ήταν ουσιαστικά η πρώτη από την σειρά των εκδηλώσεων που διοργάνωσαν Δήμος Ναυπακτίας, σύλλογοι και φορείς για τον εορτασμό της 448ης Επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Τα δεκαεπτά σκάφη που πήραν μέρος στον αγώνα, έδεσαν στο γραφικό λιμανάκι με τα πληρώματά τους να απολαμβάνουν την πόλη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας έγιναν οι απονομές των κυπέλλων στους έξι πρώτους νικητές του πρώτου σκέλους του αγώνα, που το αγωνιστικό κομμάτι και την τεχνική ευθύνη είχε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών.

Τα κύπελλα απένειμαν στους νικητές ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού – αθλητισμού Ντίνος Τσουκαλάς.

Σήμερα Κυριακή, σε σκάφη και πληρώματα δόθηκε η εκκίνηση για το δεύτερο σκέλος του αγώνα, με διαδρομή Ναύπακτος –Πάτρα και τερματισμό στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

πηγή:nafsweek.gr

Διαβάστηκε 999 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.