Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:26 πμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 17:53

Αγρίνιο: 2ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού από την ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγρίνιο: 2ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού από την ΓΕΑ

Οδηγίες προς υποψηφίους:

Έχετε 13 μέρες για να προετοιμαστείτε.Μην τρομάζετε όμως.Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.Ορίστε μερικές οδηγίες χρήσης και χρηστικές πληροφορίες:

➡️Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού είναι ένα παιγνίδι για μεγάλα και ..μεγαλύτερα παιδιά και μια ευκαιρία να ξανανιώσουμε ξεχασμένα συναισθήματα και μια αθωότητα που μας έχει λείψει. Μια ευκαιρία να μάθουμε για την ιστορία της πόλης του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής! Το παιγνίδι στηρίζεται στη βοήθεια που παρέχει η Επιτροπή της Σχολής Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», τα μέλη της οποίας διέθεσαν πολύ χρόνο και κατέβαλαν πολύ κόπο για να επιλεγούν τα σημεία της πόλης που ενδιαφέρουν το παιχνίδι και να στηθούν οι γρίφοι εντοπισμού τους.

➡️Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην πόλη μας, αναδεικνύει ιστορικά στοιχεία της περιοχής και όχι μόνο. Ένα παιχνίδι γρίφων, δοκιμασιών, εξυπνάδας, ταχύτητας, τύχης και πολλών άλλων… Η παραπλάνηση, η μυστικότητα, η απόκρυψη, η ίντριγκα, η εξάσκηση σώματος και πνεύματος, η κατασκοπία είναι τα απαραίτητα συστατικά ενός Κυνηγιού κρυμμένου Θησαυρού. Ξεχνάμε την ευγενή άμιλλα, αγωνιζόμαστε για τον εαυτό μας και την ομάδα μας!

➡️Στο παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος άτομα ηλικίας πάνω από 13 ετών(οι πιο μικροί μας φίλοι ας κάνουν λίγο υπομονή..θα έρθει και η σειρά τους σύντομα!!)

➡️Συγκροτήστε την δική σας ομάδα (από 3 έως 8 άτομα). Δώστε ένα όνομα και ένα χρώμα στην ομάδα σας και προσδιορίστε τον αρχηγό της, που θα αναλάβει όλες τις επικοινωνίες με την οργανωτική επιτροπή.

➡️Απαραίτητα σύνεργα: άνετα ρούχα, μολύβι και χαρτί, φωτογραφικές μηχανές, κράνος για τους μηχανόβιους, ταμπλέτες ή φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τις έρευνές σας και οπωσδήποτε κινητό τηλέφωνο.

➡️Ημέρα διεξαγωγής του κυνηγιού το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα έναρξης 11.00 το πρωί, στην είσοδο του Παπαστρατείου Μεγάρου, όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή. Εκεί θα δοθούν στις ομάδες οδηγίες για το παιχνίδι και θα λυθούν τυχόν απορίες.

➡️Σταθμοί σε αυτό το ταξίδι είναι άλλοτε οι σπαζοκεφαλιές, οι γρίφοι σε μορφή rebus, σταυρόλεξου, ερωτήσεων, φωτογραφίας, ιστοσελίδας και άλλοτε οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα.

➡️Για να λάβετε μέρος,συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής που θα πάρετε από την Γραμματεία της Γ.Ε.Α. και δώστε την ή στείλτε την στην Οργανωτική Επιτροπή καλύτερα μέχρι την Τετάρτη 16/10.

➡️Οι 3 πρώτες ομάδες θα βραβευτούν..κατάλληλα σε εκδήλωση που θα ακολουθήσει το βράδυ στις 21.00 όπου θα γιορτάσουμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί!!

➡️Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε και στα τηλέφωνα:
2641024767 (γραμματεία Γ.Ε.Α.)
6947203483 Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
6945297707 Ανδρέας Σκαρτσάρης
Επίσης για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε το geagr.gr

Οι πρώτες ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή δήλωσαν παράλληλα και αποφασισμένες για όλα.Εσείς ακόμη το σκέφτεστε;

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 945 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.