Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:00 πμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 17:25

Kαθαρισμός του παλιού νοσοκομείου στο Μεσολόγγι μετά από 25 χρόνια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο καθαρισμός του παλιού νοσοκομείου ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη μετά από 25 περίπου χρόνια από την ώρα που μετακινήθηκε η νοσηλευτική μονάδα στο καινούργιο κτίριο.

Εταιρεία ανακύκλωσης, μετά από σχετικό διαγωνισμό, ανέλαβε να συγκεντρώσει όλο τον όγκο χαρτιού που υπήρχε στο παλιό κτίριο και να τον οδηγήσει στην ανακύκλωση. Επομένως, μια ολόκληρη ιστορία, πολλών ετών θα σβήσει καθώς, αν και είχε περάσει τόσο μεγάλο διάστημα, κάποια παλιά βιβλία είχαν ακόμη απομείνει στην σοφίτα και θα μπορούσαν να αποτελούν εκθεσιακό υλικό στο καινούργιο κτίριο, με την απαιτούμενη προστασία φυσικά των προσωπικών δεδομένων των τότε ασθενών, πολλοί από τους οποίους προφανώς δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή. Άλλωστε τα βιβλία εισαγωγής ασθενών θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν στην αναζήτηση.

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 880 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.