Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:40 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 12:05

Δωρεά πέντε υπολογιστών στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Εταιρείας Nestle A.E. χορήγησε πέντε φορητούς υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου το οποίο με τη σειρά του ευχαριστεί:

Ευχαριστούμε θερμά τoν Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Nestle A.E., για την πολύτιμη χορηγία πέντε φορητών υπολογιστών υψηλής τεχνολογίας στο σχολείο μας. Αποδεικνύεται εμπράκτως η πίστη σας στο θεσμό της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της επαγγελματικής, που αποτελεί μονόδρομο για τη διέξοδο από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας.

Ένα από τα εργαστήριά μας τα όντως απαρχαιωμένα τεχνολογικά, εκσυγχρονίστηκε με τους φορητούς υπολογιστές, που θα διευκολύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Στα Επαγγελματικά Λύκεια ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι προαπαιτούμενο αφενός μεν για τη σύνδεση θεωρίας-πράξης και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτεί ο τομέας Πληροφορικής και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία στην ψηφιακή εποχή.

agrinionews.gr

 
Διαβάστηκε 975 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.