Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 22:37

Βιωματική Ομάδα Γονέων απο το Κέντρο Πρόληψης "ΟΔΥΣΣΕΑΣ"-Ο.ΚΑ.ΝΑ στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Νομού Αιτωλ/νίας "ΟΔΥΣΣΕΑΣ"-Ο.ΚΑ.ΝΑ, σε συνεργασία με το 1° Γυμνάσιο Αγρινίου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ξεκινά νέα Ομάδα Γονέων.

Στόχος της Ομάδας είναι η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων για ζητήματα καθημερινότητας, σχέσεων και επικοινωνίας καθώς και η ενδυνάμωση του γονεικού ρόλου. Η Θεματολογία των συναντήσεων θα προσδιοριστεί με βάση τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Η ομάδα Θα έχει διάρκεια 4 μήνες και οι συναντήσεις θα γίνονται δύο φορές το μήνα (Δευτέρα και Τετάρτη), απογευματινές ώρες, στο χώρο του σχολείου (σύνολο συναντήσεων: 8).

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα

Υπεύθυνες Ομάδας: Κωστούλα Μάκη, Ψυχολόγος MA.Ph.D, Λαμπρινή Τραυλού, Ψυχολόγος, ΜSc

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.


Η κα Γεωργιάδη Δέσποινα διευθύντρια του Παπαστρατείου Γυμνασίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, καλεί εγγράφως όλους τους γονείς να εγγραφούν στην ομάδα και παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής, θεωρώντας οτι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την βελτίωση των σχέσεων και της επικοινωνίας αυτών με τους μαθητές και όχι μόνο.


Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε Αίτηση Συμμετοχής

Διαβάστηκε 1065 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 10:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.