Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  3:56 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 17:44

Ο συντονισμός των υπηρεσιών έφερε αποτελέσματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επί ποδός και πολύ καλά προετοιμασμένες ήταν τόσο η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Αγρινίου, όσο και η ΔΕΥΑ για να αντιμετωπίσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν χθες, το δήμο Αγρινίου.

Μάλιστα ο συντονισμός των υπηρεσιών δήμου και Περιφέρειας είχε σαν αποτέλεσμα την έγκαιρη παρέμβαση όπου κρίθηκε αναγκαία.

Στο πολύπαθο Ζευγαράκι βρέθηκε ένα μηχάνημα του δήμου Αγρινίου και δύο της Περιφέρειας και άνοιξαν ρέμα που φούσκωσε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Στις περιοχές του Άνω Κεράσοβου και της Μεσάριστας τα μηχανήματα άμεσα παρενέβησαν και άνοιξαν τους δρόμους από τις κατολισθήσεις που είχαν σημειωθεί.

Ο δήμος Αγρινίου ήταν προετοιμασμένος και οι υπηρεσίες υπό τον συντονισμό των αρμόδιων αντιδημάρχων έδωσαν λύσεις με επισκέψεις και επιτόπιες παρεμβάσεις.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1143 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.