Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:55 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 17:23

Παναιτωλικός: Restart πριν το break

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη! Ως ζητούμενο υπήρχε και το προηγούμενο διάστημα. Ζητούμενο παραμένει και στο επόμενο ματς, αυτό που θα γίνει τη Δευτέρα στη Λαμία. Δεν ήρθε έως τώρα και το κοντέρ γράφει «μηδέν». Όσο καθυστερεί, τόσο η ανάγκη για νικηφόρο αποτέλεσμα γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Και στατιστικά να το δεις, το «μηδέν στα έξι» δεν είναι συνηθισμένο. Το αντίθετο. Ακόμα και πολύ αδύναμες ομάδες κάπου το έσπασαν. Στον Παναιτωλικό, που σε πολλά ματς (αν όχι στα περισσότερα) έδειξε ότι αδικεί τον εαυτό, μια νίκη είναι πια επιτακτική ανάγκη.

Απαραίτητη να πάρει βαθμολογική ανάσα, αλλά πολύ περισσότερο να αναστηθεί ψυχολογικά και να μπορέσει στη συνέχεια να βγάλει όσα μπορεί στο γήπεδο. Και μάλιστα στη χρονική συγκυρία που έχουμε μπροστά μας, το Restart στη Λαμία, πριν το Break που ακολουθεί λόγω Εθνικών ομάδων, αποκτάει μεγαλύτερη αξία. Το δεκαπενθήμερο κενό από αγώνες που ακολουθεί, μπορεί να αξιοποιηθεί για καλύτερη παρουσία της ομάδας στη συνέχεια.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1256 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.