Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 14:05

Πρόγραμμα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας «Ιστορίες για … εφήβους» απο τον «ΟΔΥΣΣΕΑ» - Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» - Ο.ΚΑ.ΝΑ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, θα υλοποιήσει μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά 2019-2020

Το Πρόγραμμα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας  για  μαθητές  Γυμνασίου και Λυκείου

« Ιστορίες για … εφήβους »

Το Πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο με βάση τις ανάγκες των εφήβων και έχει στόχο την ανάπτυξη των προσωπικών και κοινωνικών τους δεξιοτήτων, την αναγνώριση και  έκφραση των ικανοτήτων και των δυσκολιών τους, τη διάκριση και αποδοχή των διαφορετικών εκδοχών της ταυτότητας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 6 δίωρες συναντήσεις (1 συνάντηση/15 ημέρες). Κάθε σχολική μονάδα μπορεί να αποφασίσει ποιό τμήμα θα συμμετέχει.

Υπεύθυνη Προγράμματος: Αρετή Μπαζάκα, Ψυχολόγος, Msc – Επιστημονικό Στέλεχος ΚΠ

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από  7/10 έως και 16/10 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770).

Διαβάστηκε 814 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.