Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 17:24

Αγρίνιο: Ο Συγγραφέας του ΚΛΟΥΖ στο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ!!!! (Τρι 8/10/2019 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

0 δημιουργόs του Ντετέκτιβ κλάουζ στο Αγρίνιο! 0 Γίργκεν Μπανσέρουs, εμπνευστήs του δημοφιλούς ντετέκτιβ Κλουζ έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Αγρίνιο, για να μοιραστεί με τους μικρούs αναγνώστεs όλα τα τελευταία νέα του ακαταμάχητου Κλουζ!

Σαs προσκαλούμε όλους και όλες την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019, στις 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Καζαντζή 25, Αγρίνιο), για να τον γνωρίσετε από κοντά και να σας υπογράψει τα βιβλία του!

Αλήθεια εσείs διαβάσατε την τελευταία περιπέτεια του δαιμόνιου ντετέκτιβ Κλουζ; Σαs περιμένω στο Αγρίνιο να σας αποκαλύψω τα μυστικά του και να εξιχνιάσουμε μαζί ένα αστυνομικό μυστήριο. Φέρτε μαζί σας αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία μα πάνω απ' όλα διάθεση για παιχνίδι, κι ελάτε να βοηθήσουμε τον Κλουζ να λύσει και αυτή την υπόθεση.

Την εκδήλωση εμψυχώνει η παιδαγωγός Ειρήνη Χαντζή. Τη διερμηνεία από τα γερμανικά θα κάνει η καθηγήτρια γερμανικής γλώσσαs και φιλολογίαs-μεταφράστρια Ελενα Κολοβού.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ και οι εκδόσειs ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με συνεργασία του Κέντρου Αγγλικήs Γλώσσαs Fίrst Choίce.

klouz

Διαβάστηκε 1162 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.