Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:55 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 23:50

Η «Μαργαριταρένια» της Αριάδνης Δάντε στο 7o New Generation Fashion Lines (NGFL) για καλό σκοπό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από πρόσκληση της κυρίας Πέγκυς Καραμπάτου για τη συμμετοχή της Αριάδνης Δάντε στο project της που βοηθά ενεργά συνανθρώπους μας σε κάθε κρίση ζωής, είτε είναι καρκινοπαθείς ασθενείς, είτε χρειάζονται βοήθεια για όσα δεν μπορούν μόνοι, η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε έγραψε με πολύ κέφι μια πλούσια σε εναλλαγή εικόνων παραμυθοϊστορία για όλους τους φίλους της μόδας και της λογοτεχνίας.

 

Η όμορφη αυτή παραμυθοϊστορία, θα συντροφεύσει όλους τους φίλους που θα προμηθευτούν τα μεταξωτά φουλάρια και περίτεχνα τσαντάκια της δημιουργού της Sessile Γλυφάδας, κυρίας Μαίρης Καρατσιώλη στο 7ο NGFL. Το event μόδας θα πραγματοποιηθεί από τις 5-6 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ στον Βοτανικό.


Με πολλή αγάπη οι συντελεστές, οι συνεργάτες, οι χορηγοί και οι εθελοντές του project, θα βρίσκονται στο stand 3 της αίθουσας Atrium, για έναν καλό σκοπό.

Η ιστορία της «Μαργαριταρένιας» της Αριάδνης Δάντε αντικατοπτρίζει το θέλω μιας γυναίκας που αντέχει στις μεταλλάξεις και παροτρύνει τον σύντροφό της να την ακολουθήσει σε ένα τρελό ταξίδι μεταμορφώσεων.

chipoupolis.blogspot.com

Διαβάστηκε 1397 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 00:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.