Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 17:18

Ναύπακτος: Νέα εποχή επενδύσεων στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης Ελευθέριος υπέγραψε και τη δεύτερη πιστοποίηση προς τον ανάδοχο του έργου κατασκευής των Φωτοβολταϊκών στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου, με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση αυτού .

Αυτό σημαίνει ότι το Δημόσιο έχοντας κάνει πλέον τις σωστές μεταρρυθμίσεις, προβαίνει στην αποπληρωμή των έργων και την πληρωμή των αναδόχων σε έγκαιρο χρόνο.

Φαίνεται ότι μπαίνουμε πλέον σε μία νέα εποχή όσον αφορά στις επενδύσεις του Δημοσίου καθώς αυτό γίνεται πιο ελκυστικό για Φυσικά Πρόσωπα, Ιδιώτες, Προμηθευτές, Αναδόχους Έργων κ.λ.π. .

Όσον αφορά το ανωτέρω έργο αυτό πλέον είναι σε πλήρη λειτουργία στις εγκαταστάσεις μας , με οικονομικά οφέλη που καλύπτουν άλλες λειτουργικές δαπάνες μας, όπως καθαριότητα, φύλαξη κ.λ.π.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1162 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.