Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:58 μμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 19:04

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στον Αίολο Αστακού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
O καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου τελέστηκε στις ομάδες μπάσκετ του Αίολου Αστακού, το Σάββατο 28.9.2019 το πρωί στο ΔΑΚ Αστακού. Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης πάτερ Δαβίδ Μπαζούλας και ο αρχιερατικός επίτροπος Αστακού π. Δημήτριος Τέγας. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες αντήλλαξαν ευχές για υγεία και επιτυχίες.
Στον αγιασμό παρεβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κώστας Λαϊνάς, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη, η Χριστίνα Ταπραντζή Δημοτική σύμβουλος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Δευτεροβάθμιας, ο Κώστας Μπαμπούρης Δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Πρωτοβάθμιας, ο Αποστόλης Ντίνος Δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείο Ξηρομέρου και υπεύθυνος σύμβουλος Αθλητισμού, η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Αστακού Γιάννα Ρεπάνη – Ζούλα, κ.α.
Μετά τον αγιασμό ακολούθησε ο αγώνας πρωταθλήματος της παιδικής ομάδας μπάσκετ του ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ με αντίπαλο την ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
 
 
xiromeronews.gr
Διαβάστηκε 1314 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.