Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 18:08

Δήμος Ναυπακτίας: Καθαρισμοί χειμάρρων εν όψει χειμώνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε καθαρισμούς ρεμάτων και χειμάρρων εν όψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου σε όλο το εύρος του προχωρά από σήμερα ο δήμος Ναυπακτίας.

Ήδη από το πρωί,μηχανήματα έργου του δήμου με ευθύνη της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Χάλκειας Σπύρο Τραχύλη και τοπικούς προέδρους και συμβούλια,πραγματοποιούν καθαρισμούς σε κοίτες και πρανή χειμάρρων στη δ.ε.Χάλκειας αλλά και στη δ.ε.Ναυπάκτου και συγκεκριμένα στο χείμαρρο Σκα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό,στα μέσα της εβδομάδας,οι καθαρισμοί αυτοί θα πραγματοποιηθούν και στον χείμαρρο της Βαριάς δυτικά του αστικού ιστού που στο παρελθόν έχει δώσει αρκετά πλημμυρικά φαινόμενα,καθαρίζοντας την κοίτη και τα πρανή του.

Είναι δεδομένο ότι στο κατώφλι του χειμώνα όλοι οι δήμοι προχωρούν σε ανάλογους καθαρισμούς με στόχο της αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 795 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.