Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:08 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 17:51

Ζήτηση Έλληνα εξαγωγέα αποξηραμένων φύλλων ελιάς για ιχθυοτροφές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η ιαπωνική εταιρεία Andes Trading (www.andestrading.co.jp/) αναζητεί συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν το προϊόν «αποξηραμένα φύλλα ελιάς».

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1955, και ενδιαφέρεται να εισάγει αποξηραμένα φύλλα ελιάς τα οποία προορίζονται για ιχθυοτροφές σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: πάνω από 7%  ελευρωπαΐνη, κατά προτίμηση πράσινου χρώματος, χωρίς ή με ελάχιστα υπολείμματα ζημιογόνων ουσιών από φυτοφάρμακα, σε συσκευασίες 1MT (περιγράφεται στον ιστότοπο: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ο κωδικός εναρμονισμένης ονοματολογίας του προϊόντος θα είναι υποκατηγορία της εξαψήφιας δασμολογική κλάσης: 23.06.90, του εναρμονισμένου συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες  στον ενδιαφερόμενο Ιάπωνα εισαγωγέα στην διεύθυνση ηλεκτρ. ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή με το Γραφείο ΟΕΥ Τόκυο, στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2692 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.