Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 15:39

Έφτασε η ώρα... του Ερυθρού Αστέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την νίκη στο Βελιγράδι δείχνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.  

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την δεύτερη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, η οποία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης 01/10. Οι φίλοι των δύο ομάδων, που διατηρούν φιλικές σχέσεις, περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία την αναμέτρηση. Όπως είναι βέβαια φυσικό, το betmasters.gr δίνει ξανά το παρόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, με τα στοιχηματικά του προγνωστικά.

Ο Ολυμπιακός θέλησε να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις μετά την μίνι “γκέλα” στο ντέρμπι αιωνίων και τα κατάφερε παίρνοντας ένα ξεκούραστο διπλό κόντρα στη Λαμία με 2-0. Όπως δήλωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, η ομάδα επέστρεψε στην κανονικότητα και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες αναμένονται ξεκούραστοι και ανανεωμένοι μιας και κόντρα στη Λαμία είχαν την πολυτέλεια να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, που έδωσαν όπως είναι φυσικό ανάσες στους παίκτες. Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μεριά, Τσιμίκας, Γκερέρο είναι οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Λαμία, αλλά προορίζονται για βασικοί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ενώ ανάσες στο β’ μέρος πήρε και ο Βαλμπουενά, ο οποίος άφησε τη θέση του στον Λοβέρα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ, με βάθος, το οποίο μπορεί να του δώσει λύσεις σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Με νίκες πάντως συνέχισε και ο Ερυθρός Αστέρας, μετά τις ήττες από Μπάγερν και Παρτιζάν στο ντέρμπι μίσους του Βελιγραδίου. Δύο σερί νίκες μετράνε πλέον οι Σέρβοι, με την πιο πρόσφατη να έρχεται κόντρα στη Μάτσβα με 3-1. Οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και πλέον έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο αυριανό παιχνίδι. Επιστρέφει για τους Σέρβους ο Ματέο Γκαρσία, που είναι μία πολύ σημαντική μονάδα στο ρόστερ των γηπεδούχων. Υπάρχει μία μικρή ανησυχία για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο 2ο ημίχρονο με την Μάτσβα, όμως θεωρώ πως ήταν φυσιολογικό να ρίξει την απόδοσή της αφού ακολουθεί τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Άπαντες περιμένουν λοιπόν ακόμα μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κι έχουν στο μυαλό τους την πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ. Θα τα καταφέρουν οι Πειραιώτες να πάρουν το σπουδαίο διπλό; Λίγες ώρες έμειναν για να μάθουμε.

Διαβάστηκε 1102 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.