Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 01:39

Πώς να διορθώσετε τα πέντε συχνότερα λάθη που κάνουν οι άντρες στον έρωτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι από εκείνα τα λάθη που κάνουν οι άντρες αλλά δεν είναι ασυγχώρητα γιατί μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης μπορεί αμέσως να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Μάθετε τις λεπτομέρειες για τα 5 κοινά λάθη που κάνετε στο σεξ με τις γυναίκες και πώς να τα αποφύγετε.

Λάθος Νο 1: Το σεξ ξεκινά στην κρεβατοκάμαρα

Οι άντρες μπορούν να ανάψουν και να έρθουν σε ερωτικό mood μέσα σε ένα δευτερόλεπτο αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις γυναίκες λέει ο σεξολόγος θεραπευτής Ian Kerner.

Φροντίστε λοιπόν κατά τη διάρκεια της ημέρας να αγκαλιάζετε, να φιλάτε, να κρατάτε το χέρι της καλής σας ή να της στέλνετε και κανένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου ώστε να την βάλετε σε πιο ερωτική διάθεση.

«Το κλειδί για να χαλαρώσει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ είναι να αισθανθεί ασφάλεια» λέει ο Kerner. Μια μεγάλη αγκαλιά μπορεί να λειτουργήσει πολύ περισσότερο από ό, τι φαντάζεστε. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα 30 δευτερόλεπτα αγκαλιάς διεγείρουν την ωκυτοκίνη, μια ορμόνη που δημιουργεί την αίσθηση της σύνδεσης και την εμπιστοσύνη.

Λάθος Νο 2: Νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλει

Όπως παλιά έτσι και σήμερα πολλές γυναίκες εξακολουθούν να προσποιούνται ότι έρχονται σε οργασμό. Μπορεί λοιπόν η καλή σας να μην απολαμβάνει το σεξ κι εσείς απλά να μην το ξέρετε.

Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις τύπου «Πώς αισθάνεσαι με αυτό;» ή «Θέλεις κάτι διαφορετικό;»

Με άλλα λόγια, «Ρωτώντας πας στην πόλη» οπότε μην διστάζετε να κάνετε ερωτήσεις για να πάρετε κατευθύνσεις.

Λάθος Νο 3: Λειτουργείτε σύμφωνα με το σχέδιο

Μην νομίζετε ότι «αν δούλεψε κάτι τις πρώτες τρεις φορές, θα λειτουργήσει και τις επόμενες τρεις φορές», λέει η σεξολόγος Sari Cooper.

Το τι εξιτάρει μια γυναίκα εξαρτάται πάντα από τη διάθεσή της καθώς και την ημέρα του κύκλου της. Μπορεί λοιπόν μια μέρα οι θηλές να είναι πιο ευαίσθητες και τα γεννητικά της όργανα λιγότερο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πώς και την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο θα είναι. «Δώστε προσοχή στην σύντροφό σας» λέει η Cooper. «Δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα και κρίνετε ανάλογα από τον τρόπο που αντιδρά», συμπληρώνει η ίδια.

Όταν βρείτε κάτι που λειτουργεί, σταθείτε σε αυτό. Οι γυναίκες συχνά παραπονούνται ότι οι άνδρες βιάζονται να προχωρήσουν στο επόμενο πράγμα, έτσι ακριβώς όπως το έχουν σχεδιάσει στο μυαλό τους.

Λάθος Νο 4: Εστιάζετε στο κορμί και όχι στην ψυχή

Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει και βρείτε νέα ερωτικά παιχνίδια. Μερικοί άνδρες δίνουν «έμφαση στην φυσική διέγερση και συχνά αγνοούν την ψυχική διέγερση», λέει ο Kerner. Φαίνεται όμως ότι οι γυναίκες φαντασιώνονται πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ, υποστηρίζει ο ίδιος.

Μην διστάσετε λοιπόν να μοιραστείτε με την καλή σας μια φαντασίωση σας. Μπορεί να την εκπλήξετε ευχάριστα.

Λάθος 5: Πιστεύετε ότι μόνο μέσω της διείσδυσης θα έρθει σε οργασμό

Για το 80% των γυναικών, δεν αρκεί μόνο η διείσδυση για να έρθουν σε οργασμό. Γιατί όχι; Επειδή οι περισσότερες στάσεις του σεξ δεν τονώνουν άμεσα την κλειτορίδα.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να την ευχαριστήσετε. Ένας από αυτούς είναι το στοματικό σεξ ή η στάση με την γυναίκα από πάνω. Αφιερώστε επίσης χρόνο στα προκαταρκτικά.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 7438 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.