Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:46 μμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 23:15

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΜ από τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η ΑΕΜ το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου από την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτα λεπτά του παιχνιδιού καταφέρνοντας στο 20΄μετα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να φτάσουν στο γκολ με τον Κρέσπο.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ισορρόπησε εν συνεχεία το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορέσει να φανεί απειλητική στην αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση.

Στο 75΄η ΑΕΜ με τον Πιστιόλη μετά από μαρκάρισμα στην περιοχή θα κερδίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κοντογιάννης με τον Καραπιπέρη να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία και να το αποκρούει.

Στα εναπομείναντα λεπτά η μόνη αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι θα έρθει από ένα σουτ του Κοντογιάννη το όποιο θα περάσει λίγο άουτ.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

4΄σουτ για τον ΠΑΣ με τον Κρέσπο, αποκρούει ενστικτωδώς ο Μανιάτης.

10΄νέο σουτ για τον ΠΑΣ με τον Σιδέρη, θα μπλοκάρει ο Μανιάτης.

20΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση πλαγιου από δεξιά για τους φιλοξενούμενους στην περιοχή, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, με σουτ ο Κρέσπο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

27΄εκτελεση φάουλ του Κοντογιάννη, κεφαλιά Λίτσου άουτ.

37΄σέντρα του Κοντογιάννη στο δεύτερο δοκάρι, ο Πιστιόλης θα κάνει το κοντρόλ και το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ.

45΄αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ, στην θέση του Σιδέρη θα περάσει ο Ελεζι.

66΄σουτ του Φερεντίνου θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

73΄μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη, θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Καραπιπέρης.

75΄ανατροπη στην περιοχή του Πιστιόλη από αμυντικό και πέναλτι για την ΑΕΜ. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κοντογιάννης με τον Καραπιπέρη να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει.

83΄δυνατό σουτ του Κοντογιάννη, ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

95΄απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον ΠΑΣ με τον Φερεντίνο άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Φωκάς, Ανδριανός, Σωτηρόπουλος της ΕΠΣ Αχαΐας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Μανιάτης, Παναγιωτόπουλος Π. (59΄Πασπαλιάρης), Παναγιωτόπουλος Κ., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Ρεπετσάς, Πιστιόλης, Λίτσος, Γαβρίνας (59΄Πίτσι), Κοντογιάννης , Χάρπερ (83΄Φονταλής).

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: (Μιχάλης Βλάχος) Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας (90΄Σακκάς), Λάκκας, Ιασωνίδης, Γκίνη (84΄Σκαμνέλος), Καρμακόλιας, Φερεντίνος, Σιδέρης (45 λ.τ Ελέζι), Κρέσπο, Λαζανάς Γ. (64΄Κατσαρός).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.