Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:36 μμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 18:20

Παναιτωλικός: Αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κωστούλας βρίσκεται στην Ελλάδα και αυτό που βγαίνει από τις επαφές που είχε με τους συνεργάτες του είναι πως ενωμένοι θα γυρίσουν τον διακόπτη στην ομάδα 

Χωρίς βαθμό συνεχίζει ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα και είναι λογικό να το κλίμα να δείχνει «κάπως». Ομως στο Αγρίνιο όχι μόνο δεν υπάρχουν τάσεις να... πετάξουν λευκή πετσέτα, αλλά παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ο Φώτης Κωστούλας βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και σήμερα είχε σειρά επαφών με όλους τους συνεργάτες του και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Αυτό που βγαίνει είναι η συσπείρωση σε επίπεδο ηγεσίας (μεγαλομέτοχος – ΔΣ), ώστε η ομάδα να γυρίσει άμεσα σελίδα. Με ομοφωνία πάρθηκε η απόφαση να ακολουθηθεί κοινή γραμμή για ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης και όπως σχολιάζουν στο Αγρίνιο,  πολλές φορές στο παρελθόν ο Παναιτωλικός κλήθηκε να διαχειριστεί ανάλογες δυσκολίες. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα και υπάρχει η αισιοδοξία πως η ομάδα θα βγει δυνατή ενόψει της συνέχειας. 

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 1195 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.