Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:55 πμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 22:39

AgroBioHeat: προωθώντας λύσεις θέρμανσης με αγροτική βιομάζα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΠΑΝΘΕΡΜΙΚΗ (Σαμουηλίδης Χ.), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) ,το Ινστιτούτο Αγροτικής και Συνεταιριστικής Οικονομίας (ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ)  και η ΕΑΣ Καβάλας, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

“Λύσεις θέρμανσης με βιομάζα: τεχνολογίες, οφέλη και ο ρόλος του αγροτικού τομέα”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 – 20:30, στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αναλυτική παρουσίαση του οφέλους και των προκλήσεων από την ενεργειακή αξιοποίηση βιομάζας σε εφαρμογές θέρμανσης.

Θα παρουσιαστούν παραδείγματα επιτυχημένων εφαρμογών καθώς και στον τρόπο που ο αγροτικός τομέας μπορεί να εξελιχθεί σε παραγωγό ανανεώσιμων καυσίμων θέρμανσης. Τέλος, θα παρουσιαστούν παραδείγματα τεχνολογιών κατάλληλων για χρήση με ένα μεγάλο εύρος καυσίμων βιομάζας.

Μέσω του ΙΝΑΣΟ – ΠΑΣΕΓΕΣ, στην ημερίδα, όπου θα παρουσιαστεί το έργο «AgroBioHeat -Προωθώντας λύσεις θέρμανσης με αγροτική βιομάζα στην Ευρωπαϊκή ύπαιθρο», συμμετέχει ο Α. Σ. Ένωση Αγρινίου, ο οποίος και ενεργά προωθεί το έργο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους δυνητικούς καταναλωτές θερμότητες (δήμοι, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, θερμοκήπια, βιομηχανίες, κτλ), σε αγρότες, αγροτικούς & ενεργειακούς συνεταιρισμούς, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, παραγωγούς και χρήστες βιομάζας, και άλλους ενδιαφερόμενους.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστηκε 1175 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία