Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:42 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 18:28

Αγρίνιο: Μαθήματα ανθρωπιάς!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάστιγα για την περιοχή ο καρκίνος και οι ασθένειες που οδηγούν σε απώλεια μαλλιών

Μόνο το τελευταίο τρίμηνο ο Σύλλογος Κομμωτών κατασκεύασε επτά περούκες, έδωσε μαλλιά για την κατασκευή ακόμη πέντε και δέχθηκε τουλάχιστον 200 τηλεφωνικές κλήσεις για αρωγή  

«Θερίζει» ο καρκίνος και άλλες ασθενείς που οδηγούν σε απώλεια μαλλιών, γεγονός που δυστυχώς είναι έντονο στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Πέραν όμως αυτού, αντίστοιχα υπάρχουν συνάνθρωποί μας που παραδίδουν ανθρωπιάς και είναι εμπράκτως στο πλευρό των ασθενών.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κομμωτών – Κομμωτριών Αγρινίου και Περιχώρων και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κομμωτών Μαρία Σωτηροπούλου

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κομμωτών – Κομμωτριών Αγρινίου και Περιχώρων και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κομμωτών Μαρία Σωτηροπούλου, η ανάγκη είναι πολύ μεγάλη και συνεχώς συλλέγουν μαλλιά για να διατεθούν για τη δημιουργία περουκών για τα άτομα που τις έχουν ανάγκη.

«Μέχρι στιγμής το τελευταίο τρίμηνο έχουμε κατασκευάσει επτά περούκες, έχουμε διαθέσει χρήματα του σωματείου μας, ενώ έχουμε δεχθεί και δωρεές από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Αγρινίου για τον ίδιο λόγο, ενώ δώσαμε μαλλιά σε πέντε άτομα για να φτιάξουν την περούκα τους. Η ανάγκη που υπάρχει στην περιοχή είναι τεράστια, καθώς πολλά άτομα νοσούν από καρκίνο ή άλλες ασθένειες που οδηγούν σε απώλεια μαλλιών. Μόνο τα τηλεφωνήματα που έχουμε δεχτεί το τελευταίο τρίμηνο για να βοηθήσουμε φτάνουν τα 200, ενώ πολλές είναι και οι επισκέψεις που μας κάνουν για τον ίδιο λόγο» τόνισε στη «Σ» η κ. Σωτηροπούλου.

Στόχος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κομμωτών – Κομμωτριών Αγρινίου και Περιχώρων είναι να συνεχίσουν τη δράση τους και να συγκεντρώνουν συνεχώς χρήματα για τον σκοπό αυτό.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας συλλογής χρημάτων για την κατασκευή περουκών ο Σύλλογος το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τμήματα της ΓΕΑ επικεφαλής των οποίων είναι ο Π. Χατζηγεωργίου απ’ όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την κατασκευή περουκών.

Στο μεταξύ, η Ένωση Κουρέων – Κομμωτών Ναυπάκτου και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας συνδιοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00μ.μ. στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου εκδήλωση με θέμα: «ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ;» που είναι για τον ίδιο σκοπό.

Κώστας Χονδρός – Εφημερίδα «Συνείδηση» 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 4239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.