Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 17:05

ΑΕΜ: Κάλεσμα για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση κάλεσμα εξέδωσε η ΑΕΜ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο Μεσολόγγι. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΜ για την φετινή σεζόν στην προσπάθεια για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΜ μπήκε με το «αριστερό» στην πρεμιέρα καθώς γνώρισε την ήττα στην Καστοριά με σκορ 1-0 από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλες και φίλοι της ΑΕΜ, η ομάδα μας δίνει την Κυριακή το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για την εφετινή χρονιά, κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και θέλει ο κόσμος της να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει μια έντονη και βροντερή ατμόσφαιρα, δίνοντας ώθηση στους παίκτες μας για να κατακτήσουν τη νίκη.

Δείχνουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την στήριξη μας στην ομάδα της καρδιάς μας. Όλοι μαζί με το χειροκρότημα και τη φωνή μας να ωθήσουμε στη νίκη την ομάδα της πόλης στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε. Στηρίζουμε την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου που το όνομα της προκαλεί φόβο και τρόμο στους αντιπάλους της.

Γενική είσοδος στα 7€

ΜΟΝΟ ΑΕΜ»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1230 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.