Ο Τούρκος πρωταγωνιστής Τζαν Γιαμάν, που βρίσκεται από την Κυριακή στην Αθήνα, επισκέφτηκε χθες την Ακρόπολη. Ωστόσο μία φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, τον δείχνει, με φόντο την ελληνική σημαία, να κάνει μία άσεμνη χειρονομία, έχοντας τεντωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ και, μεταξύ άλλων, έδωσε την δική του απάντηση σε όσους έσπευσαν να τον κατηγορήσουν και να τον κρίνουν άδικα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πώς δεν είναι μια εσκεμμένη κίνηση, αλλά για ένα καρέ που τον δείχνει λίγο πριν ολοκληρώσει την κίνηση του χεριού του για να επαναφέρει στη θέση τους τα γυαλιά του. Μάλιστα, έκανε αναπαράσταση της συγκεκριμένης κίνησης μέσα στο πλατό, δίνοντας τέλος στην όλη παραφιλολογία που ξέσπασε.

Χωρίς να θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα, αρκέστηκε μόνο στο να πει: «Τρελάθηκαν… Έχουν τρελαθεί όσοι νομίζουν ότι έκανα κάποια κακή κίνηση…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ο Τζαν Γιαμάν έσπασε τη σιωπή του και η παρεξήγηση λύθηκε!

sinidisi,gr