Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:29 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 18:51

Σάλος από την προσβλητική κίνηση του Τούρκου Τ.Γιαμάν: Σήκωσε το... μεσαίο δάκτυλο στην Ακρόπολη & την ελληνική Σημαία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σάλο προκάλεσε ο πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς, «Με τα φτερά του έρωτα» Τζαν Γιαμάν, όταν επισκεπτόμενος την Ακρόπολη προχώρησε σε υβριστική χειρονομία και για την ιερότητα του χώρου, αλλά και για την ελληνική σημαία που κυμάτιζε.

Με το μεσαίο του δάχτυλο σηκωμένο το πιο εμβληματικό μέρος της Αθήνας, την χώρα ολόκληρη και με φόντο την ελληνική σημαία τα «είπε όλα». Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα τον κάλεσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, που συνεργάζεται στενά με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζουν Ιλίτζαλι.



Δεν ξέρουμε αν η χειρονομία έγινε με αυτόν τον σκοπό ή απευθυνόταν προσωπικά σε κάποιον από τους φωτογράφους που τον ακολουθούσαν κατά πόδας καθ' όλη την διάρκεια της παραμονή του στην χώρα μας, αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν δεν παύει να είναι μια απαράδεκτη κίνηση.

Αν πάλι υποθέσει κανείς ότι περίμενε αυτήν ακριβώς τη στιγμή για να γίνει με αυτήν την φωτογραφία "ήρωας" στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ή στο φανατισμένο κομμάτι του τουρκικού λαού, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τον πρωταγωνιστή της σειράς "Φτερωτός Θεός" που καλό θα ήταν να βγάλει φτερά να πετάξει γρήγορα εκτός.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2324 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 20:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.