Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:25 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 16:55

Δύο αθλήτριες του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα taekwondo

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για μια ακόμη φορά ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον προπονητή της εθνικής ομάδας  Κακαρελη Νίκο θα είναι παρών στις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης,τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα taekwondo Παίδων- Κορασίδων και εφήβων νεανίδων με δύο αθλήτριες , όπου θα πραγματοποιηθούν  στην Ισπανία 1-6 Οκτωβρίου .  Στις κορασίδες για 2η χρονιά θα αγωνιστεί στην κατηγορία-33 κιλών  η Τσιγκα Αρετή όπου το 2017 είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo στην κατηγορία των-29 κιλών.  

Στην κατηγορία νεανίδων-63 κιλά θα αγωνιστεί η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπιτσικωκου Δημητρα όπου και αυτή είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo το 2017 στις κορασίδες. 

Μαζί τους για μια ακόμη φορά ο προπονητής του συλλόγου Κακαρελης Νίκος. 

Το ΔΣ εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες και στον προπονητή.  Επίσης θέλει να ευχαριστήσει πολύ τον  Δήμο Αγρινίου , τον δήμαρχο Παπαναστασίου Γιώργο και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Ζαρκαβελη Χρήστο  για την οικονομική στήριξη των αθλητριών και του προπονητή τους  αλλά και τον χορηγό Κέντρο Υγείας Καστοριάς που στηρίζει την προσπάθεια της αθλήτριας Μπιτσικωκου Δημητρα  εδώ και 2 χρόνια. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στις οικογένειες των αθλητριών για την εμπιστοσύνη και την οικονομική στήριξη σε όλους αυτο το ταξίδι με την εθνική ομάδα.

 

Διαβάστηκε 1554 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 19:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.