Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 10:18

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία για το ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ. από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 το βράδυ, στον Πεζόδρομο του Ταχυδρομείου, στο Παναιτώλιο, ο Συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων, κ. Σελιμάς Γιάννης, Περιβαλλοντολόγος, στα πλαίσια της ανάληψης συντήρησης του ΚΕΠΕΤΡΙ Παναιτωλίου από το φορέα, συμμετείχε σε ομιλία – συζήτηση, μιλώντας για τις δράσεις με στόχο την ανάδειξη του χώρου με περιβαλλοντική ερμηνεία για την ενότητα Παναιτωλικού-Τριχωνίδας-Λυσιμαχίας-Αρακύνθου.
Ο τίτλος της ομιλίας ήταν: Αειφόρος Τριχωνίδα: Η λίμνη μας ενώνει για το Μέλλον.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Χριστόφορος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Αντρέας Γκορόγιας, ο πρώην δήμαρχος Θεστέων και πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Δημήτριος Τραπεζιώτης, η πρώην υπεύθυνη του ΚΕΠΕΤΡΙ Τζίνα Τραπάντζαλη, μέλη της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου καθώς και κάποιοι πολίτες που έδειξαν να ενδιαφέρονται για το μέλλον του ΚΕΠΕΤΡΙ στα Αμπάρια Παναιτωλίου καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή μας.
Φωτογραφίες:Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»
 
panaitolionews.gr
 
Διαβάστηκε 783 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.