Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 09:47

Τι περιμένουμε φέτος να κάνει στο Πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ βρίσκεται ήδη στην 4η αγωνιστική και τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι καλά για την ομάδα του Αγρινίου. Ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει με τέσσερεις ήττες στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει.

Στην πρεμιέρα πάλεψε στην Τούμπα, αλλά έχασε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη με το ίδιο σκορ μετά ήρθε η ήττα στην Κρήτη με 3-1 από τον ΟΦΗ και τέλος, η ήττα εντός έδρας από την ΑΕΚ 0-1.

Ο απολογισμός αυτός έχει φέρει ήδη αρκετά ζόρια, όχι μόνο αγωνιστικά, αφού οι εμφανίσεις δεν είναι τόσο άσχημες, αλλά δέχεται με ευκολία γκολ και αυτό κοστίζει.

Βέβαια από την άλλη, οι παίκτες του Λουίς Κάστρο βρίσκουν κι αυτοί γκολ και αυτό είναι ένα θετικό που μπορούν να κρατήσουν.

Επισφαλής η θέση του Πορτογάλου

Ο Λουίς Κάστρο λοιπόν είναι σε δύσκολη θέση, και ζητείται ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα φέρει ηρεμία στην ομάδα. Κι επειδή πιο εύκολα αλλάζει ένας προπονητής, παρά 22 παίκτες, ή έστω και λιγότεροι, όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Θα αποφύγει τον υποβιβασμό

Παρόλα αυτά με την πρώτη εικόνα που έχουμε, όχι μόνο από τον Παναιτωλικό, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες στη Σούπερ Λιγκ, φρονούμε ότι δύσκολα θα πέσει η ομάδα του Αγρινίου. Έχει καλό ρόστερ και αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Ακόμη και στις αποδόσεις των μπουκ, πατήστε εδώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, θα δείτε ότι ο Παναιτωλικός δεν είναι από τα φαβορί για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία, παρά το άσχημο ξεκίνημα. Από εκεί και πέρα βέβαια με την πορεία που έχουν εκτός από τις τρεις μεγάλες ομάδες, κάποιες από τις υπόλοιπες (Ξάνθη, ΟΦΗ, Άρης και αν συνέλθει ο Παναθηναϊκός, ενώ υπάρχει πάντα και ο Ατρόμητος), είναι σχεδόν αδύνατον να μπει στη πρώτη εξάδα για τα πλέι οφ του τίτλου και της Ευρώπης.

Ο ρεαλιστικός στόχος του Παναιτωλικού μπορεί να είναι μία άνετη παραμονή κι αν συνεχίσει να σκοράρει με τόση ευκολία και η διοίκηση είτε στηρίξει τον Κάστρο, είτε βρει μία άλλη λύση, χωρίς όμως να προβεί σε περισσότερες αλλαγές, αλλά πάει με σοβαρό πλάνο, τότε θα μείνει άνετα στην κατηγορία.

 

Διαβάστηκε 2187 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 10:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.