Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:30 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 18:03

«Ελιά. Το δώρο της φύσης στον τόπο μας» - Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η 2η Γιορτή Ελιάς στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή,  παρουσία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και των Δημάρχων Ναυπακτίας Βασίλειου Γκίζα και Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη,  πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, η 2η Γιορτή Ελιάς υπό την αιγίδα του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Στο πρώτο μέρος της Γιορτής πραγματοποιήθηκε ημερίδα  που είχε ως θέμα της την Ελαιοκαλλιέργεια και τις δυνατότητές της για την περιοχή, με την συμμετοχή επιστημόνων, εκπροσώπων φορέων κι Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, καθώς επίσης παραγωγών του κλάδου.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος στο χαιρετισμό του επεσήμανε πως ο Δήμος και η νέα Δημοτική αρχή θα καταβάλλουν  κάθε   προσπάθεια προβολής και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα (ειδικότερα δε της ελιάς), ενώ  θα σταθούν με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα στον αγροτικό κόσμο στηρίζοντάς τον έμπρακτα κι αφοσιωμένα, κυρίως σε κρίσιμες στιγμές. 

Διαβάστηκε 943 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.