Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:30 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 17:52

Εβδομάδα πληρωμών για συντάξεις, ΚΕΑ, προνοιακά, επίδομα παιδιού και ενοικίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ημερομηνίες πληρωμής για συντάξεις και επιδόματα

Εβδομάδα πληρωμών είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε για εκατομμύρια δικαιούχους που βρίσκονται στην αναμονή για τα χρήματα συντάξεων και επιδομάτων:

Συντάξεις Οκτωβρίου 2019

Από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής των συντάξεων του Οκτωβρίου.

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα πληρωθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και του ΟΠΕΚΑ (ανασφάλιστων υπερηλίκων). Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ και ΚΕΑΝ καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Σεπτεμβρίου. Την Παρασκευή θα πληρωθούν επίσης οι συντάξεις από τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών), αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019

Η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τον Σεπτέμβριο αναμένεται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη (26/9) το απόγευμα.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Προνοιακά επιδόματα Σεπτεμβρίου 2019

Σε μηνιαία βάση καταβάλλονται πλέον τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Οργανισμού, η πληρωμή θα γίνεται κάθε 25 του μήνα. Δηλαδή η καταβολή του Σεπτεμβρίου θα γίνει την Τετάρτη 25 του μηνός.

Επίδομα παιδιού Σεπτεμβρίου 2019

Η καταβολή των χρημάτων αναμένεται στις 26 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 μέχρι και 13 Σεπτεμβρίου.

Επίδομα ενοικίου Σεπτεμβρίου 2019

Η πληρωμή της δόσης Σεπτεμβρίου για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν μέχρι και την 31 Αυγούστου 2019 προβλέπεται να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου 2019. Χιλιάδες δικαιούχοι έχουν διορία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για να κάνουν εκ νέου αίτηση για το επίδομα ενοικίου.

Το επίδομα αντιστοιχεί σε 70 ευρώ τον μήνα για τον δικαιούχοι, συν 35 ευρώ επιπλέον για κάθε μέλος του νοικοκυριού.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1855 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.