Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 17:38

Ειδικοί Φρουροί – 1.500 προσλήψεις: 200 ενστάσεις στο ΑΣΕΠ – Πότε ολοκληρώνεται ο έλεγχος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 200 έχουν φτάσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι ενστάσεις που έχουν υποβληθεί στο ΑΣΕΠ από τους 18.500 υποψηφίους, που διεκδικούν 1.500 θέσεις Ειδικών Φρουρών στην ΕΛΑΣ.

Αν και η σχετική προθεσμία έχει λήξει από τις 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Ανεξάρτητη Αρχή θα αναμένουν έως και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας σχετικούς φακέλους που, πιθανόν, να έχουν σταλεί μέσω ταχυδρομείου εντός προθεσμίας.

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ο έλεγχος των ενστάσεων που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός Οκτωβρίου, προκειμένου στην συνέχεια να ακολουθήσουν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι αθλητικές διαδικασίες, που θα οδηγήσουν στους οριστικούς πίνακες επιτυχόντων.

Να σημειωθεί ότι η Β΄ Διεύθυνση Προσωπικού (σ.σ. παλιά Διεύθυνση Προσλήψεων) που έχει στην ευθύνη της τον έλεγχο των ενστάσεων, έχει αυτή τη στιγμή θέσει ως πρώτη προτεραιότητά της την εξέταση των αιτήσεων θεραπείας της Προκήρυξης 3Κ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 2822 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.