Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:06 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 13:12

Με εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές της πόλης συνεχίζεται το πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Αγρίνιο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές της πόλης συνεχίζεται το πρόγραμμα της  Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών  στο Αγρίνιο.

Οι μουσικοί της αρχαιότερης Ορχήστρας της χώρας υποδέχθηκαν  στον Δημοτικό Κινηματογράφο  «Άνεσις» τους μαθητές του 2ου    και 4ου  Γυμνάσιου Αγρινίου και του Γυμνάσιου Αγίου Κωνσταντίνου σε μια εκπαιδευτική δραστηριότητα. Οι μαθητές παρακολούθησαν με προσοχή  και ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην διαδραστική εκδήλωση.

Αύριο το πρόγραμμα της ΚΟΑ θα παρακολουθήσουν  οι μαθητές του 1ου  και του Μουσικού Γυμνάσιου Αγρινίου.

Την Κυριακή του βράδυ  το κοινό του Αγρινίου είχε την ευκαιρία να απολαύσει συναυλία με έργα του  κορυφαίου συνθέτη  Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συνεχίζοντας το σπουδαίο πρόγραμμά της  Προσφορά Μουσικής και Μουσική Προσφορά, υπό την αιγίδα του παγκοσμίως κορυφαίου βιολονίστα και αρχιμουσικού Λεωνίδα Καβάκου,  δημιουργεί  πολιτιστικές αξίες μέσα από πολύτιμες μουσικές εμπειρίες που μπορεί να ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή των  ανθρώπων που ζουν εκτός αστικού κέντρου.

Διαβάστηκε 882 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.