Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 12:50

Συνδυαστικά με ψυχολογία και... κούραση!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνονται τη Δευτέρα οι αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πριν οι τόνοι πέσουν, το σημερινό κουπόνι μπορεί να μην είναι μεγάλο, έχει όμως επιλογές που μπορούν να μας καλοπληρώσουν. Εμείς θα επιλέξουμε δύο combo για να κάνουμε παιχνίδι.

Μπράγκα – Μαρίτιμο

Παρουσιάζει και φέτος τη γνωστή της αλλοπρόσαλλη εικόνα η Μπράγκα. Στο πρωτάθλημα δεν πείθει και προέρχεται από την ήττα με σκορ 1-0 από τη Σετούμπαλ. Αποτέλεσμα που έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της. Βέβαια, μεσοβδόμαδα έπαιξε ελεύθερα στην πρεμιέρα της στο Γιουρόιπα Λιγκ, επικρατώντας της Γουλβς με σκορ 1-0. Από την άλλη, η Μαρίτιμο δεν είχε καλή εικόνα κόντρα στη Μπελενένσες και γνώρισε δίκαιη ήττα με σκορ 3-1. Όπως και στους γηπεδούχους, ούτε ο Νούο Μάντα Σάντος έχει σίγουρη τη θέση του στην άκρη του πάγκου και ουσιαστικά παίζει το... κεφάλι του απόψε. Σε κάθε περίπτωση, η ευρωπαϊκή νίκη έδωσε ψυχολογία στη Μπράγκα. «Χρωστάει» μια καλή εμφάνιση και δεδομένου πως οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλές αδυναμίες, θα πάμε με τον άσο σε combo με το over 2.5.

Σίβασπορ – Τραμπζονσπόρ

Έπαιξε μυαλωμένα στην Κωνσταντινούπολη η Σίβασπορ. Είχε σωστή τακτική προσέγγιση και πήρε το πολύτιμο 1-1 στην έδρα της Μπασακσεχίρ. Έφτιαξε το κλίμα ο συγκεκριμένος βαθμ/ός, που ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος και ενώ το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο. Στον αντίποδα, η Τραμπζονσπόρ έρχεται από την πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ. Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε δίκαια με σκορ 1-0 από τη Χετάφε στη Μαδρίτη. Την ίδια ώρα στο πρωτάθλημα η ομάδα της Τραπεζούντας μετράει δύο διαδοχικές ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το εντός έδρας 2-2 με την Γκεντσλέρ. Η αποψινή της έξοδος κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Είναι γεγονός πως η «Σίβα» είναι αξιόπιστη στο σπίτι της. Δεδομένης και της κούρασης των φιλοξενούμενων, πάρα με το 1Χ σε συνδυασμό με το over 1.5.

Τα καλύτερα προγνωστικά για τη Δευτέρα παίζουν στο Bet-hoven

 

Διαβάστηκε 1266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.