Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 19:54

Κύπελλο Μπάσκετ: Εκτός ο Α.Ο. Αγρινίου, συνεχίζει ο Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με 49-85 συνέτριψε εκτός έδρας τον Δούκα ο Χαρίλαος Τρικούπης, συνεχίζοντας στο Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας στην επόμενη φάση στην έδρα του τα Φάρσαλα.

Αντίθετα εκτός θεσμού τέθηκε ο Α.Ο. Αγρινίου καθώς γνώρισε την ήττα στην Καβάλα με 81-71.

Καταιγιστικός ο Χαρίλαος Τρικούπης στην πρώτη του επίσημη φετινή εμφάνιση, υπέταξε με χαρακτηριστική άνεση στην έδρα της τη νεανική ομάδα του Δούκα (Β΄ Εθνικής) με σκορ 85-49 για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, δείχνοντας μέρος των φετινών δυνατοτήτων του.

Μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα, που έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν στην πρώτη περίοδο με 15-13, ο Τρικούπης πήρε στη συνέχεια τον πλήρη έλεγχο του παιγνιδιού και με καταιγισμό τριπόντων, αλλά και φοβερή αμυντική προσήλωση, έφτασε στη λήξη του ημιχρόνου στο +21 (19-40), βάζοντας νωρίς-νωρίς τέλος στις όποιες βλέψεις της ομάδας του Δούκα για τη νίκη.

Σοβαρός ο Τρικούπης και στην επανάληψη, με γρήγορο παιγνίδι, υπεροπλία στα ριμπάουντ και καλή ψυχολογία, ανέβαζε συνεχώς τη διαφορά στο σκορ, που στη λήξη της τρίτης περιόδου έφτασε στο +31 (28-59) και στα μέσα της Δ΄ περιόδου στη μέγιστη τιμή της στο +41 (33-74).

Η συνέχεια ήταν διαδικαστική και πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί Τσαπατώρης και Καζανάς, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 49-85 για την ομάδα του Τρικούπη.

Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του Μεσολογγίου θα ταξιδέψει στα Φαρσαλά όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου.

Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ο Βασιλόπουλος και πολύ καλοί οι Παπαδιονυσίου και Αντωνάκης. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου λόγω ενοχλήσεων οι Σαχπατζίδης και Οικονομόπουλος.

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.