Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:42 μμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 18:04

Παναιτωλκός: Μόνο οι κάτοχοι των εισητηρίων διαρκείας στο γήπεδο ταν παίζουν οι "μεγάλες" ομάδες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ έγιναν από την πλευρά μας σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό και στη διαχείριση της διοργάνωσης του αγώνα και ειδικότερα στη διάθεση εισιτηρίων και εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο. Σχεδιασμό που, αποφασίσαμε να διορθώσουμε, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.

Αναζητήθηκαν οι ευθύνες και επιμερίστηκαν. Δεν κάναμε αποδεκτή την παραίτηση του υπεύθυνου διοργάνωσης αγώνα της ΠΑΕ, που βρίσκεται στη διάθεσή μας από χθες, επειδή η ευθύνη είναι συνολικότερη.

Ο Παναιτωλικός δεν είναι διατεθειμένος να εκθέσει ξανά σε κίνδυνο την ακεραιότητα των φιλάθλων του μέσα στο γήπεδό του και δεσμεύεται ότι δεν θα επιτρέψει ξανά την διεξαγωγή αγώνα με βάση την καλή θέληση που ο ίδιος διαχρονικά επιδεικνύει. Κριτής μας είναι ο κόσμος του Αγρινίου και του Συλλόγου που χθες είδε την φιλοξενία του να μην εκτιμάται.

Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε και την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Τους ευχαριστούμε επειδή, παρόλα αυτά, λειτούργησαν με κατανόηση απέναντι στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και βοήθησαν να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Θελήσαμε να τολμήσουμε βήματα που θα αφήσουν πίσω τις παθογένειες του ποδοσφαίρου μας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να διεξάγονται αγώνες με την παρουσία φιλάθλων και των δύο αγωνιζόμενων ομάδων. Αυτό απαιτεί την υπεύθυνη στάση ΟΛΩΝ, την αποδοχή και τον σεβασμό της φιλοξενίας που παρέχουμε, κάτι που δυστυχώς δεν υπήρξε χθες από όσους φιλοξενήθηκαν.

Για τους παραπάνω λόγους, και παίρνοντας υπόψη τη συνολική εικόνα μειωμένης προσέλευσης φιλάθλων τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Παναιτωλικού αποφάσισε ότι, στους επόμενους αγώνες, αρχικά με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού, τα οποία οι πιστοί φίλοι της ομάδας μας συνεχίζουν να προμηθεύονται.

 

Διαβάστηκε 2253 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 19:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.