Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 17:59

Ηλίας Αντρέου Γριτσίπης: Ένας επιτυχημένος Ξηρομερίτης στην Αμερική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.

σ. Συμβολαιογράφου.

Με χαρά υποδεχτήκαμε εφέτος το Καλοκαίρι οι συγγενείς, οι φίλοι και συμπατριώτες του τον δικό μας άνθρωπο Ηλία Αντρέου Γριτσίπη, με καταγωγή από την δική μας γειτονική Κανδήλα, την αξιόλογη και ευγενέστατη σύζυγο του Ρακέλ και τα μορφωμένα και ευγενικά παιδιά του Ανδρέα και Άννα.

Ο Ηλίας είναι ένας επιτυχημένος αυτοδημιούργητος μετανάστης Έλληνας, συμπατριώτης μας, που σε ηλικία 18 ετών το 1958, έχοντας για μοναδικό κεφάλαιο την σκληρή δουλειά, σαν λαντζέρης σε διάφορα εστιατόρια του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ανέβασε ρολά στο πρώτο Diner, που έφερε το μικρό όνομά του και σήμερα είναι ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, δικός μας Έλληνας μετανάστης, χάρις στο δαιμόνιο της φυλής μας και χάριν της εργατικότητας του και δραστηριότητας του, η οποία συνεχίζει να τον διακατέχει και σήμερα!!!

Σαν συμπατριώτες χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν προοδεύουν οι δικοί μας άνθρωποι και μάλιστα στην μακρινή ξενιτιά, που και αυτοί δεν ξεχνούν ούτε την πατρίδα τους, ούτε τους πατριώτες τους!!!

Εγκωμιαστικά δημοσιεύματα για τον Ηλία Γριτσίπη, έχουμε διαβάσει σε πολλές ελληνικές και ξένες εφημερίδες, μεταξύ των οποίων οι Times της Νέας Υόρκης και ο Εθνικός Κήρυξ της Νέας Υόρκης και τελευταία στις 16.9.2019, το ρεπορτάζ της μεγάλης σε κυκλοφορία, έγκυρης Αθηναϊκής εφημερίδας «Η Καθημερινή», το οποίο και αναδημοσιεύω παρακάτω στα ντόπια μέσα μαζικής ενημέρωσης, προς ενημέρωση των εδώ συμπατριωτών μας.

Ευχόμαστε στον φίλο Ηλία ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

kathimerini.gr

Διαβάστηκε 3845 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.