Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:11 μμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 15:23

Πολύ δυναμικό «παρών» από τον κόσμο της ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμικό παρών από τον κόσμο της ΑΕΚ στο Αγρίνιο που ώθησε από την πλευρά του την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου στη σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε δυναμικό παρών στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στεκόμενος στο πλευρό του Νίκου Κωστένογλου στην προσπάθειά τους να πάρουν μία σπουδαία νίκη μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλοι της Ένωσης εξάντλησαν τα εισιτήρια που διατέθηκαν για τη συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.

Όλα αυτά και ενώ είχαν προηγηθεί τα γεγονότα της Παρασκευής με την λανθασμένη απόφαση του υφυπουργού να απαγορεύσει αρχικά την μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ και λίγες ώρες αργότερα να ανακαλέσει την απόφασή του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της έκανε προσπάθειες για να κυλήσουν όλα ομάδα, όπως και τελικώς συνέβη με τους κιτρινόμαυρους να βγαίνουν κερδισμένοι από κάθε άποψη από το σημερινό ματς.

sdna.gr

Διαβάστηκε 1179 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.