Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 15:21

Παρουσία της οικογένειας και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Κυψέλης, το επίσημο μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσο Βλάχο.

Κοινοποιησέ το

Παρουσία της οικογένειας και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Κυψέλης, το επίσημο μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς  Μήτσο Βλάχο.

Ο Αντιδήμαρχος Βασίλειος Φωτάκης αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας: «Θεωρώ ότι την αξία ενός ιστορικού γεγονότος δεν την καθορίζουμε εμείς αλλά η αντοχή της στο χρόνο  που συνδέεται άρρηκτα με τη διαχρονικότητα των μηνυμάτων της.  Σε τούτο εδώ το σημείο, στην Κυψέλη, βρισκόμαστε αποτίοντας φόρο τιμής με την παρουσία μας και την μνήμη μας.  Ως Δήμος Αγρινίου πιστεύουμε  ότι ο πρωτογενής τομέας  είναι από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης του τόπου μας και χρειάζεται στήριξη, ενίσχυση, προβολή και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Αυτά είναι τα σημεία αρωγής και συνεργασίας με τους αγρότες συμπολίτες μας».

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον κ. Γιώργο Βαρεμένο, τον κ. Γ. Καραμητσόπουλο, εκπρόσωπο της οικογένειας Βλάχου και των συλλόγων της περιοχής. Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Μ. Παπαγεωργίου, Μ. Σκορδόπουλος, Σπ. Φλώρος.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η οικογένεια Βλάχου,  η  Δημοτική Κοινότητα Λεπενούς, η Τοπική Κοινότητα Κυψέλης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ένωση», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ελπίδα», ο Αγροτικός Σύλλογος Λεπενούς.

Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

Διαβάστηκε 648 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.