Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:42 πμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 15:19

Εναρξη εργαστηρίου ART8 για την περίοδο 2019-20 απο Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ART8 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ 2019-20

Την Τρίτη 1η Οκτώβρη 2019, στις 21.15 ξεκινάει η νέα φωτογραφική περίοδος στo εργαστήρι της φωτογραφικής ομάδας Αγρινίου Art8.

Στην νέα περίοδο βασικοί εισηγητές θα είναι ο Λεωνίδας Φραγκούλης, αρχιτέκτων μηχανικός – φωτογράφος και μέλος της Art8 από το 2013, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Photopolis Agrinio Photo Festival και η Ευγενία Αραβαντινού,  φωτογράφος και καθηγήτρια φωτογραφίας.

Στο εργαστήρι αναπτύσσονται θέματα θεωρητικά (ιστορία της φωτογραφίας, μεγάλοι φωτογράφοι), αισθητική της φωτογραφίας, πρακτική άσκηση πάνω στα εισαγόμενα θέματα, καθώς και  εισηγήσεις επεξεργασίας εικόνας.

 Η φωτογραφική περίοδος θα ολοκληρωθεί τον Μάιο με την καθιερωμένη φωτογραφική έκθεση των μελών, στο πλαίσιο του Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis. 

Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες είτε έχουν γνώσεις φωτογραφίας είτε όχι. 

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 21.15.

Εναρξη 1η Οκτωβρίου.

Η διεύθυνση του εργαστηρίου είναι:

Παραδοσιακό καλλιτεχνικό εργαστήρι:
Γαλάνη 4 και Ηρώων Πολυτεχνείου, Πλατεία Χατζοπούλου, Αγρίνιο.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: www.art8.gr

Διαβάστηκε 2245 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 00:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.