Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 00:01

«Νέο ξεκίνημα» επαγγελματικά και πολιτικά για τη Χρ. Σταρακά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα επαγγελματικά της καθήκοντα επιστρέφει η Χριστίνα Σταρακά μετά την θητεία της ως αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλαμβάνει πλέον τη διεύθυνση του υποκαταστήματος της Eurobank στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Η Χριστίνα Σταρακά μετρά περί τις δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τραπεζικό χώρο και θεωρείται αρκετά επιτυχημένη.

Είναι ενδεικτικό της πορείας της ότι μεταπήδησε μετά από πρόταση που της έγινε από την Αγροτική Τράπεζα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Μέχρι την εκλογή της στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εργάζονταν σε διευθυντική θέση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και μετά την εξαγορά του Τ.Τ. από τη Eurobank θα βρίσκεται πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό της τράπεζας του Καναδοϊνδού κροίσου Πρεμ Γουάτσα.

Παράλληλα η Χριστίνα Σταρακά θα κάνει ένα «νέο ξεκίνημα» και στα πολιτικά πράγματα. Αυτή τη φορά από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Αγρινίου.

Με έλεγχο προς τη διοίκηση του δήμου και με προτάσεις για τα προβλήματα του τόπου, όπως η ίδια ανέφερε κατά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1036 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.