Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  12:33 μμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 23:35

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-1 (Δηλώσεις προπονητών + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λουίς Κάστρο: Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις

Στην έλλειψη γκολ απέδωσε τη σημερινή ήττα (0-1) από την ΑΕΚ ο προπονητής του Παναιτωλικού Λουίς Κάστρο που, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η ομάδα του παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι καλύτερη και χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Ανέφερε αρχικά: «Η ομάδα πρέπει να σκοράρει. Νομίζω είμασταν καλοί στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Όποιος θέλει να κερδίσει πρέπει να σκοράρει. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε. Σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι. Από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει αξίζαμε περισσότερους βαθμούς.

Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη αλλά θα τα διορθώσουμε».

Για τον Σίεστεντ, ερωτώμενος, απάντησε: « Ήταν να παίξει σήμερα αλλά λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν κατάφερε να είναι μαζί μας. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πρώτο πράγμα στη ζωή μας».

Κληθείς από το agrinionews.gr να σχολιάσει το χειρότερο ξεκίνημα του Παναιτωλικού όλες τις χρονιές που παίζει στη μεγάλη κατηγορία και το πώς σκέφτεται να διαχειριστεί την πίεση, είπε ο Λούις Κάστρο:

«Γνωρίζω ότι έχουμε κάνει μια πολύ κακή αρχή και χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Έχουμε όμως ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Όταν παίξουμε με όλες τις ομάδες, θα μπορούμε να εκφράσουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Μιλάω με τους πάντες στην ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Έχω πάρα πολλούς φίλους γύρω μου. Μέχρι στιγμής νοιώθω πολύ μεγάλη άνεση μέσα στην ομάδα. Είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ και χρειάζεται προσπάθεια. Όταν ξεκίνησε ο Μαρτίνις τη δουλειά στον Ολυμπιακό χρειάστηκε να αλλάξει είκοσι έναν παίκτες και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν μαζί του.

Τέλος, για τον Μπακαδήμα ερωτώμενος τόνισε πως «είναι μέσα στην ομάδα, δουλεύει σκληρά αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Κάποιες φορές κάποιοι ποδοσφαιριστές παίζουν, κάποιοι δεν παίζουν».

Π.Κ.

Ν. Κωστένογλου: Μεταλλαχθήκαμε στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε μια καθαρή νίκη

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Ν. Κωστένογλου μετά τη λήξη του αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-1 , μίλησε για μετάλλαξη της ομάδας του στην επανάληψη και μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Αναλυτικά ανέφερε o προπονητής της ΑΕΚ:

« Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη σε καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε καλά και μέχρι το είκοσι είμασταν καλοί. Μετά χάσαμε τις ισορροπίες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ και δε δεχθήκαμε φάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που αγωνίστηκαν σήμερα.

Σήμερα από το είκοσι ως το 45′ δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ηρεμία, κυκλοφορήσαμε περισσότερο τη μπάλα και καταφέραμε να πετύχουμε μια καθαρή νίκη. Στο δεύτερο μέρος περιορίσαμε τα λάθη που είχαμε στο πρώτο μέρος και κερδίσαμε δεύτερες μπάλες που δεν κάναμε στο πρώτο μέρος. Δεν είναι εύκολο μια ομάδα να κυριαρχεί σε όλο το ματς.

Η ομάδα μεταλλάχθηκε στο δεύτερο μέρος. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε για την ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών που έχουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, στον κ. Ίβιτς και τους υπολοίπους. Μέρα με τη μέρα θα βλέπουμε άλλη εικόνα και άλλο χαρακτήρα στην ομάδα μας.

Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας. Είναι κάτι που το βιώνουμε συνέχεια και θα το βιώσουμε και στο μέλλον.

Πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ θα δικαιωθώ όσον αφορά τις πενήντα χιλιάδες κόσμο. «Φοβάμαι» μήπως πέσω κι έξω… (κι έχουμε ακόμη περισσότερους).

Σίγουρα ο Λιβάια είναι ένας από τους ηγέτες της ΑΕΚ. Σε μια ομάδα για να είναι καλή η λειτουργία της δεν μπορεί να είναι όλοι ηγέτες. Όλοι συμπληρώνουν και παίρνουν από την πίτα της επιτυχίας.

Ο Παναιτωλικός είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει ένα εξαιρετικό πρόεδρο, υποδομές, βοηθητικά και θεωρώ ότι θα έχει διαχρονική παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1292 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 23:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.