Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 18:19

Στάση εργασίας από τους ποδοσφαιριστές της Super League!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έπειτα από πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, στα παιχνίδια της Super League δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο για ένα λεπτό, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη ασφαλιστικής κάλυψης πολλών παικτών μικρών κατηγοριών.

Στάση εργασίας για ένα λεπτό στα σημερινά και αυριανά παιχνίδια της Super League θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, μετά από πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, ο οποίος διαμαρτύρεται για την έλλειψη ασφαλιστικής κάλυψης σε παίκτες μικρότερων κατηγοριών.
Όπως τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

«Στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, πορευόμαστε ενωμένοι!

Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε την μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, απέναντι σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα.

Πορευόμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ασφαλιστική κάλυψη για τους συναδέλφους μας στη Sl2, Football League και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Για εμάς όταν πονάει ένας ποδοσφαιριστής, πονάμε όλοι, όχι όμως για πολύ, γιατί η δράση σταματά τον πόνο».

SDNA.GR

Διαβάστηκε 1216 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.