Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:56 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 12:05

H προϊστορία των παιχνιδιών Παναιτωλικού – ΑΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η τρίτη ήττα του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο ήλθε σε ένα παιχνίδι όπου για μια ώρα και πλέον έπαιξε με δέκα παίκτες.

Το Αγρίνιο επισκέπτεται η ΑΕΚ, που μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη, έκανε δύο νίκες με το Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και αισιοδοξεί. Μάλιστα αν νικήσει θα είναι η πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, που θα ξεκινήσει με δύο «διπλά» εκτός έδρας. Το 2007 ήταν η τελευταία και μάλιστα έκανε τέσσερις νίκες στα ισάριθμα πρώτα εκτός έδρας.

Η τελευταία φορά που πήγε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο ήταν τον περασμένο Νοέμβρη, όταν και έχασε από τον Παναιτωλικό με 2-1. Από τότε η ΑΕΚ έχει κάνει άλλη ήττα σε έδρα ομάδας της περιφέρειας για Κύπελλο και πρωτάθλημα. Σε εννέα αγώνες έχει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Παναιτωλικός νίκησε την ΑΕΚ τον περασμένο Νοέμβριο, φτάνοντας τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία που την υποδέχτηκε. Μόνο το 2018, τη χρονιά που πήρε τον τίτλο νίκησε η ΑΕΚ. Δεν έχουν ισοπαλία στο Αγρίνιο σε εννέα παιχνίδια, επτά για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Ενώ ανεξάρτητα έδρας υπάρχει μια το 2107 σε 19 αγώνες.

Η ΑΕΚ στηρίζεται πλέον στην εξαιρετική κατάσταση του Μάρκο Λιβάγια, που με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στα επτά παιχνίδια που έχει παίξει, έχει βοηθήσει την ομάδα του καθοριστικά. Ο Κροάτης έχει φτάσει πλέον 40 αθροιστικά γκολ και ασίστ με την ΑΕΚ σε 87 παιχνίδια που έχει φορέσει τη φανέλα της.

Η ιστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 1
Νίκες ΑΕΚ: 10

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΑΕΚ: 4

Πέρσι
24.11.2018: Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-1
(26’ σουτ Καμαρά, 51’ κεφαλιά Καμαρά – 76’ κεφαλιά Αντρέ Σιμόες)

slgr.gr

Διαβάστηκε 1252 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.