Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:26 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 22:41

Προχωρά η μελέτη για το αποχετευτικό του Πετροχωρίου Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανατέθηκε η μελέτη του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων Οικισμού Πετροχωρίου δήμου Θέρμου» με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 18 /9 /2018 με ποσό 24.780.44 ευρώ μειοψηφούσης της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Η μελέτη αφορά την δημιουργία εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου στην κοινότητα Πετροχωρίου, εκτάσεως 12 εκταρίων και κατασκευή αγωγού μεταφοράς ακαθάρτων στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Θέρμου μήκους 2,3 χιλιόμετρων.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, που θα υποβληθεί σε Πρόσκληση της Π.Δ.Ε έως τέλους του χρόνου και θα επιλύσει για πάντα ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας και εντάσσεται στα σχέδια της δημοτικής αρχής για εκπόνηση μελετών για αποχετευτικά δίκτυα των τοπικών κοινοτήτων της παραλίμνιας περιοχής του δήμου Θέρμου που θα αποβλέπει στην προστασία του ιδιαίτερου οικοσυστήματος της Τριχωνίδας.

e-nafpaktia.gr

Διαβάστηκε 932 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.