Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:15 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 17:21

Επίδομα παιδιού: Έφτασε η ώρα της Δ’ δόσης του Α21

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πότε θα γίνει η πληρωμή της

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί τελικά η τέταρτη διμηνιαία δόση του Επιδόματος παιδιού Α21 απ’ τον ΟΠΕΚΑ, σύμφωνα με το Dikaiologitika.gr.

Ειδικότερα έχει ήδη εγκριθεί για την καταβολή του επιδόματος παιδιού Δ΄ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών το ποσό που εγκρίθηκε ανέρχεται στα 208 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων είναι προσωρινά κλειστή εν όψει της εκκαθάρισης και πληρωμής της 4ης δόσης του 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της τέταρτης διμηνιαίας δόσης του 2019 (για τον Ιούλιο και Αύγουστο), η οποία θα καταβληθεί τελικά στις 26 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2019 μέχρι και 13 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα έχουν εκκαθαρισμένη την φετινή φορολογική τους δήλωση (εισοδήματα 2018).

ΠΗΓΗ

Διαβάστηκε 708 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.