Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:49 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 16:30

Τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συναρπαστικό το τρέχον Σαββατοκύριακο σε αγωνιστικό επίπεδο, με σπουδαία ντέρμπι στο πρόγραμμα.

Η πρώτη δόση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε και πήραμε απλά μία γεύση από το ποδόσφαιρο στα καλύτερά του, ωστόσο το Σαββατοκύριακο έχει σειρά το πρωτάθλημα Ελλάδας το οποίο περιλαμβάνει δύο σπουδαία ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα ματς-τελικό για τους «πράσινους», ενώ την ίδια μέρα, θα διεξαχθεί επίσης ένα «αιώνιο» ντέρμπι.

Ο λόγος για την αναμέτρηση της Τούμπας, ανάμεσα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ και τον Άρη, που θα δώσουν το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι τη φετινή σεζόν.

Όπως είναι φυσικό και με βάση τα προγνωστικά του betmasters.gr, τα φαβορί στα συγκεκριμένα ζευγάρια αγώνων είναι δεδομένα, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα να έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των αντιπάλων τους.

Σούπερ «ερυθρόλευκο» φαβορί, παιχνίδι και με τα γκολ

Με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη υποστεί δύο σερί ήττες και να μην έχει νίκη στο πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός της εκπληκτικής πορείας των προκριματικών και της τρομερής ποιότητας που κατάφερε να την αποδείξει και κόντρα στην Τότεναμ, θεωρείται το ακλόνητο φαβορί.

Αυτό γίνεται αντιληπτό και από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν, με τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες να προσφέρουν τη νίκη των «ερυθρολεύκων» σε αποδόσεις που κυμαίνονται κάτω από το 1,50, δείγμα της διαφοράς που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, πολύ πιο ενδιαφέρουσες είναι οι τιμές στα γκολ, με το απλό OVER να προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του 2,00, όπως και το GG που το βρίσκει κανείς πάνω από το 2,10-2,20.

Ανάλογη κατάσταση στην Τούμπα

Δεν διαφέρουν πολύ τα δεδομένα για το ματς της Τούμπας, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο αήττητος και νταμπλούχος ΠΑΟΚ είναι το σούπερ φαβορί για τη νίκη, με τον άσο να προσφέρεται σε τιμές λίγο πάνω από το 1,40 και το διπλό να αγγίζει ακόμα και την απόδοση-μαμούθ 8,50.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει στα γκολ, καθώς σε εξαιρετικά υψηλές τιμές είναι το OVER (2,20), ενώ το ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση να σκοράρουν και οι δύο, σε τιμές που τις βρίσκει κανείς και στο 2,45.

Μπορείτε να διαβάσετε για το ντέρμπι και όλα τα ειδικά στο betmasters.gr.

Διαβάστηκε 1148 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.