Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 12:13

Συλ.Υπαλ. Περ. Εν. Αιτωλ/νίας (Σ.Υ.Π.Ε.Α): Απόφαση για συμμετοχή στην Απεργία στις 24-9-2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ  του Σ.Υ.Π.Ε.Α., στην τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα, υιοθετώντας πλήρως το σκεπτικό της Ομοσπονδίας, τη συμμετοχή του συλλόγου μας στην Απεργία, της Τρίτης 24  Σεπτέμβρη 2019, που προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ, η ΟΣΥΑΠΕ και τα μεγαλύτερα Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες της χώρας, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης,. που προωθεί, στο όνομα της «ανάπτυξης», παραπέρα τις ιδιωτικοποιήσεις και σαρώνει μισθούς και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Καλούνται τα μέλη μας να κάνουν ότι απαιτείται για να φτάσουν οι ανακοινώσεις της απεργίας σε κάθε συνάδελφο, αλλά και για τη συμμετοχή όλων στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν, την Τρίτη 24-9-2019, στις 10.30 το πρωί, στις κεντρικές πλατείες Μεσολογγίου και Αγρινίου.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Υ.Π.Ε.Α.

                              

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μ. ΛΙΑΠΗΣ                              Μ.  ΧΗΡΑ-ΓΚΟΥΜΑ

Διαβάστηκε 767 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.