Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 00:43

Ατματσίδης: «Θέλει προσοχή γιατί ο Παναιτωλικός έχει τρεις ήττες στο ξεκίνημα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου μίλησε στη NOVA για όσα συμβαίνουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και εστίασε στο οικογενειακό κλίμα.

Σύμφωνα με τον Ηλία Ατματσίδη όσο θα συνεχίζει η ΑΕΚ, δηλαδή το ποδοσφαιρικό της τμήμα, να είναι μια οικογένεια, το ίδιο θα συμβεί και με την πορεία της ομάδας στο αγωνιστικό! Ο συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου μίλησε στα Σπάτα στη συνδρομητική τηλεόραση με αφορμή τη

«Οι νίκες πάντα βοηθούν. Είναι σημαντικό για να ξεπερνάς τα όποια προβλήματα. Κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να πάμε μπροστά. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο κύριος Κωστένογλου. Όλοι εδώ είμαστε μαζί για τα παιδιά. Όταν είναι καλά τα παιδιά, θα είναι καλά ο κόσμος και θα έχουμε τα καλά αποτελέσματα. Σημαντικό είναι να είναι καλά οι ποδοσφαιριστές. Δεν γνωρίζω τι απόσταση υπήρχε με τον προηγούμενο προπονητή. Σίγουρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς κοιτάμε το σήμερα. Έχει βελτιωθεί η ψυχολογία των παικτών. Ο χρόνος είναι υπέρ μας και στόχος όλων μας είναι να βελτιωνόμαστε.

Γνωρίζουμε πως αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής. Όλοι μας εδώ πρέπει να είμαστε ασπίδα για τους ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε για τα δύσκολα εδώ και οι ποδοσφαιριστές για τα εύκολα. Όσο είμαστε οικογένεια και τραβάει ο ένας τον άλλο από το χέρι, θα είμαστε καλά».

Για τον Παναιτωλικό:

«Τα άσχημα αποτελέσματα του Παναιτωλικού κάνουν το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το ματς με την Ξάνθη. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Όντως είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε ότι κάποια ομάδα θα μείνει εκτός στόχων. Η ΑΕΚ έχει γεννηθεί για να διεκδικεί τίτλους, πάντα πάει για τον τίτλο. Είναι νωρίς ακόμη. Σε όποια κατάσταση και αν είναι η ομάδα, εγώ πιστεύω».

Για τον ποδοσφαιριστή που δείχνει μεγαλύτερη διάθεση: «Ο Μάρκο Λιβάγια. Όλα τα παιδιά έχουν αλλάξει συμπεριφορά. Δεν θέλω να σταθώ σε ονόματα. Η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε οικογένεια και είναι παιδιά μας».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός θα είναι πιο δυνατός και αποφασιστικός. Θέλει προσοχή γιατί ο Παναιτωλικός έχει τρεις ήττες στο ξεκίνημα».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1241 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.